چطور با بازی، قدرت لمس و تشخیص نوزاد را تقویت کنیم؟

به گزارش مجله یک کامپیوتر، برخی از خانواده ها تصور می کنند نوزادان درک درستی از محیط اطراف ندارند و از تاثیر بازی و تمرین بر تقویت مهارت های جسمی، حرکتی و ذهنی آنها غافل هستند. در این مطلب، بازی هایی برای نوزادان 6 تا 9 ماه شما پیشنهاد شده تا بتوانید مهارت تشخیص و حس لامسه را در آنها افزایش دهید.

چطور با بازی، قدرت لمس و تشخیص نوزاد را تقویت کنیم؟

از وبسایت ویکی پدیا دیدن نمایید.

عروسک های پارچه ای، پشمی یا پلاستیکی

یک ظرف یا سبد پلاستیکی ایمن را با چند مدل عروسک از جنس های مختلف پر کنید. عروسک هایی با جنس پشمی، پارچه ای، نمدی، بافت یا جنس های دیگر. ظرف را مقابل خود و نوزاد قرار دهید و شروع به لمس آنها کنید. بگذارید نوزاد به تماشای این کار مشغول باشد. حالا اجازه دهید او نیز همین کار را تکرار کند. بازی لمس عروسک ها با جنس های مختلف و شکل های متفاوت به تقویت حس لامسه و بالا بردن قدرت تشخیص نوزاد، کمک می کند.

بادکنک های رنگی حبوباتی

بازی دیگری که می توانید برای تقویت حس لامسه و قدرت تشخیص نوزاد انجام دهید، بازی با بادکنک های پر شده است. برای این کار به چند بادکنک رنگی نیاز دارید. داخل هر کدام از بادکنک ها را با یکی از حبوبات آشپزخانه خود پر کنید. برای مثال داخل بادکنک قرمز رنگ، لوبیا قرمز بریزید و بادکنک زرد را با لپه پر کنید. از بادکنک سبز برای عدس یا ماش و از بادکنک آبی برای نخود استفاده کنید. حالا بادکنک ها را جلوی نوزاد بگذارید. او بادکنک ها را لمس می کند و کم کم مشغول بازی با آنها می شود. با دریافت هر بادکنک جنس متفاوتی را حس می کند و این تمرین در طولانی مدت مهارت های او را تقویت می کند.

در ادامه بخوانید:

شکار ماهی ها و بازی با اعداد

نجات عروسک ها

تعدادی از اسباب بازی های نوزادتان را در ظرفی که با ژله، آرد یا چیزی شبیه به این که آسیبی به نوزاد نزند، پر شده است پنهان کنید. ظرف را جلوی او بگذارید. نوزاد در حال بازی با ظرف، وسایل داخل آن را پیدا می کند و از این کشف شگفت زده خواهد شد. این بازی به تقویت حس لامسه و مهارت های حرکتی او کمک می کند. هر بار که نوزادتان اسباب بازی جدیدی را پیدا کرد، او را تشویق کنید و خود را هیجان زده نشان دهید تا اعتماد به نفس نوزاد نیز تقویت شود.

جمع آوری توپ های پلاستیکی

برای این بازی نیاز به چند توپ پلاستیکی رنگی و یک سبد یا ظرف بزرگ داریم. همان توپ های کوچکی که معمولا در استخرهای توپ از آنها استفاده می شود یا توپی شبیه به آن که هم رنگی و هم سبک باشد تا آسیبی به نوزاد نرسد. توپ ها را جلوی خود پخش کنید و آنها را یکی یکی و به آرامی داخل سبد بیندازید. سبد باید عمق کمی داشته باشد تا نوزاد بتواند داخل آن را ببیند. در حین انداختن توپ ها به داخل سبد با کودک صحبت کنید. مثل اینکه توپ کجا رفت؟ توپ توی سبده توپ سبز رفت تو سبد یا جمله های شبیه به این.

با فرزند خود نه تنها در این بازی بلکه در تمام بازی ها صحبت کنید تا هم حواس او را به بازی متمرکز کنید و هم به مهارت شنیداری و گفتاری او کمک کنید.

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: ایرنا زندگی
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 46318

به "چطور با بازی، قدرت لمس و تشخیص نوزاد را تقویت کنیم؟" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "چطور با بازی، قدرت لمس و تشخیص نوزاد را تقویت کنیم؟"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید