دستور تهیه مرغ با طعم پستو

به گزارش مجله یک کامپیوتر، در مطلب زیر می خواهیم مراحل تهیه مرغ با طعم پستو را به شما آموزش دهیم.

دستور تهیه مرغ با طعم پستو

به گزارش، سس پستو جز اون دسته از سس هایی هستش که خیلی بهمون تو داشتن غدا های خوشمزه تر و فوق العاده آسون کمک میکنه، مثلا انواع پیتزا، پاستا یا انواع گوشت ها… یکی از این غذا های لذیذ هم همین مرغ با طعم پستو هستش که در این مطلب طرز تهیه اش رو براتون میذارم که میتونین تو یه چشم به هم زدن درستش کنین.

مواد لازم برای تهیه مرغ با طعم پستو

سینه مرغ بدون استخوان: 1 عدد

سس پستو: 4 الی 5 قاشق

گوجه گیلاسی به مقدار لازم

نمک به مقدار لازم

مراحل تهیه مرغ با طعم پستو

1. برای تهیه این مرغ خوش طعم کافیه تا ابتدا سینه مرغ رو از وسط نصف کنین.

2. حالا دو طرف هر کدوم از برش های سینه مرغ رو به سس پستو آغشته کنین. در صورت نیاز نمک هم به مرغ بزنین.

3. سینه های مرغ رو با یه بیفتک کوب بکوبین تا نازک بشن و راحت تر بپزن.

طرز تهیه مرغ با طعم پستو مرحله به مرحله

4. حالا داخل یه ماهیتابه یک قاشق روغن بریزین و وقتی داغ شد تکه های مرغ رو داخل ماهیتابه روی حرارت متوسط بذارین.

5. اجازه بدین تا هر طرف مرغ برای مدت 5 الی 6 دقیقه بپزه و طلایی بشه در دقیقه های نهایی گوجه هارو هم اضافه کنین تا کمی بپزن و نرم بشن.

طرز تهیه مرغ با طعم پستو مرحله به مرحله

6. حالا مرغ پستو ما حاضره و میتونیم به تنهایی یا همراه پاستا نوش جون کنیم.

منبع: وب سایت دو نفره

pariha.com: پریها مجله گردشگری، خبری، موفقیت، آشپزی و سرگرمی میباشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان
انتشار: 24 مهر 1400 بروزرسانی: 24 مهر 1400 گردآورنده: 1com.ir شناسه مطلب: 5809

به "دستور تهیه مرغ با طعم پستو" امتیاز دهید

امتیاز دهید:

دیدگاه های مرتبط با "دستور تهیه مرغ با طعم پستو"

* نظرتان را در مورد این مقاله با ما درمیان بگذارید